Hej Feber!

Fredags:  Jobbade till klockan fem och mamma hämtade mig då och hon och Julia hade redan hömtat Emanuel på dagis och ätit middag så det var bara att åka hem och ta det lungt en stund. Så trött som han var så somnade han ganska snabbt och jag kollade runt lite på datorn och sedan tänkte jag att jag skulle ta en dusch och lägga mig och vila. Men jag somnade ju för natten, så trött var jag. Satte på lite musik på telefon och la den på laddning och la mig ner och sov nästan genom hela natten och klockan var typ nio när jag la mig. Vaknade av att min pojkvän ringde och fråga varför jag inte svarade. Glömde säga att jag la mig och vila och vaknade av att jag sov på telefonen. 

Lördag: Idag så sa min mamma att hon tänkta hämta Emanuel och att han skulle sova där men när hon väl hämtat honom så ringde hon och sa hon kommer tillbaka med han för att han var jätte hängig och frös. Det visade sig att han hade 38,4 graders feber så det var ju bara att ta hem han igen min lilla plutt. När de kom tillbaka så tog jag vagnen och gick ner på stan och köpte alvedon för att jag förstod ju att hans feber skulle stiga. Han somnar i vagnen och fick sova en stund innan jag väckte han. Nu sitter han i soffan och tar det lungt med 39,6 och har nyss fått en alvedon så jag hoppas att det snart går över.  
 
Min kväll när Emanuel har somnat kommer spenderas här framför datorn och redigera bilder eller spela lite sims eller något annat roligt spel som jag inte spelat på evigheter! :)