Skit väder!

Regn hela dagen och jag som trodde sommaren var påväg eftersom det var så varmt i morse. Hur ska man kunna hålla humöret uppe när det är så dåligt väder hela tiden. Vart är sommaren? Jag vill ha det varmt och sol så man kan börja gå i sommar kläder och inte i vinterjacka på morgonen.Klockan är bara nio och det är jätte ljust ute det känns inte som att den är nio. På ett sätt så känns det väl som att sommaren är snart här men hallå kom igen solen vart är du?  
 
Med huvudvärk som jag haft nu i tre dagar så har jag jobbat igenom hela dagen och var helt slut när jag stämplade ut klockan fyra. In och handla och sedan hämta Emanuel och sedan hem. Laga mat och umgås med Emanuel sen ska han sova. Jag önskar att dagarna var längre så man hade mer tid till att hinna med allt man ska göra. När jag la Emanuel så somnade jag också men blev väckt av att min mobil ringde. Det var ju bra att jag vaknade till annars hade jag inte kunnat sova i natt. Imorgon är jag ledig och hoppas det är bättre väder imorgon så jag och Emanuel kan hitta på något roligt. Imorgon måste jag ringa tandläkaren också. Jag hatar att gå till tandläkaren men det är ett måste just nu.
 
Nu sitter jag här som vanligt och vad gör jag? Jag har kollat klart på de flesta serierna jag följer och har inte riktigt något att kolla på så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Eftersom att jag inte jobbar imorgon behöver jag ju inte lägga mig så himla tidigt som jag faktiskt har gjort de senaste veckorna. Ajja vi får se vad jag hittar på men nu säger jag hej då för idag och hoppas ni har haft en bra dag! :)