2017

Mitt 2017 har varit ett år som jag har lärt mig väldigt mycket och rensat en hel del känns det som. Rensat i det där som kallas vänner. Det jag har kommit framtill är att jag behöver inte någon som försöker bestämma över mig eller någon som ska utnyttja mig. Sedan det jag har lärt mig är att bara släppa allt som är negativt. Vill folk som jag inte bryr mig om tycka saker om mig så varsågod, be my guest och tyck vad du vill om mig. Jag bryr mig inte om du inte gillar mig eller inte. Man kan inte gilla alla människor så är det bara och det är helt okej.
 
Mitt 2017 har varit bra också jag blev tillsammans med min soulmate och vi firade ett år nu på nyår. Jag har flyttat ifrån Kramfors där jag kände att jag bara stod och trampa och inte kunde komma någonstans. Jag har flyttat typ 104 mil och det känns så skönt att komma bort. Jag vet inte vad det är med Kramfors och varför jag inte gillar det. Eler varför jag får ångest utav att vara där. Men tror det har med att göra att det är så litet och alla känner alla och att jag känner mig instängd kan inte göra något utan att alla vet om det. Sedan så kan jag inte komma någonstans med det jag vill göra där. Däremot så saknar ja ju mina vänner det gör jag ju så klart. 

Jag har också träffat en ny vän som har kommit mig väldigt nära på väldigt kort tid och jag är verkligen glad att jag har träffat henne och har henne som stöttar mig. 

Slutet av detta år så fick jag veta att min mormor valt att somna in efter en kamp mot cancer i flera år. Jag var upp på begravningen nu innan jul och fick säga hej då. Jag har nog inte riktigt förstått de än heller och vet inte riktigt om jag någonsin kommer att förstå att vissa inte kommer tillbaka. Det var en fin begravning och det kändes skönt att få säga hej då. 

Jag känner mig redo att ta emot 2018 med öppna armar och se vad detta året har att bjuda på.