23 April 2017

Söndag, en helt vanlig söndag som alla andra söndagar. Händer det något speciellt idag som kan vara lärorikt. Nej det gör det inte. Inte här i lilla kramfors, den döda staden. Vad kan man göra i Kramfors egentligen. Jag förstår inte varför man vill bo i denna håla. Jag har sökt skola så vi får se om jag kommer in någonstans så jag vet vart jag ska flytta. Om jag inte kommer in så flyttar jag ifrån denna håla ändå. Denna gång så planerar jag inte på att komma tillbaka. Jag har inget att hämta här. Det kommer inte ta mig någonstans. 

Igår så satt jag och skrev jätte mycket och de blev jätte långt men jag publicerade det inte av olika anledningar. Det har kliats i mina fingrar. Jag har velat skriva och jag inte gjort det på flera dagar och igår så skrev jag hur mycket som helst men som jag inte publicerade. Jag har några inlägg som jag aldrig lagt ut och tror inte jag kommer göra det heller. Ett inlägg som jag skrev som blev jätte långt som dock inte är helt klart än visade jag för några. En sa till mig att jag inte kunde lägga ut det för att då var jag en ATTENTION WHORE. Asså i inlägget så berättade jag varför jag mådde/mår dåligt. Skrev även att jag tyckte inte synd om mig själv eller att någon ska göra det heller utan att jag skrev det för att folk skulle veta varför och inte bara gå och dömma och undra varför jag åt antidepp medicin. Jag äter de inte längre för att jag började må illa av dom dagligen och tänkte att jag testar att sluta med de helt istället. Det funkar att inte äta de, jag mår tillräckligt bra ändå just för tillfället.  

Jag är less på all drama som händer hela tiden. Jag förstår inte varför jag alltid ska hamna i mitten av de. Jag bryr mig om alla hela tiden så jag ska sluta vara snäll för det verkar ju inte löna sig. Jag ska sluta bry mig om folk jag inte verkligen vill ha i mitt liv.