Flytt!

Hejsan, Jag har varit så frånvarande på sistone och det är för att det har varit väldgt mycket som har hänt. Vissa saker kan jag inte gå in på men en sak är att jag flyttat. Jag har tagit ett stort steg och ta mig långt bort från Kramfors och det känns väldigt skönt. Så nu på fredag så ska jag hämta mina saker och sedan är allt fixat. Igår var jag iväg och köpte ett nytt skrivbord och en säng till Emanuel så när han kommer hit på lördag så lär han bli super glad. Det ska bli super roligt att se hur han reagerar när han får ett nytt rum med en ny säng. Han är förtillfället hemma hos min pappa i stockholm. Vi har varit ifrån varandra sen i måndags och det är super jobbigt. Jag saknar han redan lilla gubben.
 
I Måndags så åkte vi iväg med nattåget. Jag vaknar dupp strax innan gävla av att tåget bromsade in så konstigt och sedan stod vi still. Vi stod still kanske i två timmar ute i skogen och jag vart så less när jag insåg att jag skulle missa mitt anslutnings tåg så pratade jag med konduktören på tåget och frågade vad som händer. Han berättade det att tåget hade kört på en älg som dragit sönder någon slang som gick till bromsarna och att det inte kunde åka förns det fixat det. Jag frågade även hur det blir med tåg för mig som ska vidare och det sa att det skulle de fixa. Fem minuter innan tåget var framme så sa det ut i högtalarna till det som skulle fortsätta att det skulle sitta kvar på det där tåget och åka tillslutstationen eftersom alla andra biljetter dit jag skulle var slut såld. Jag fick ju lite panik då för jag hade med mig Emanuel och jag skulle ha haft femtio minuter på mig att lämna över han till min pappa. Men det skulle jag ju inte ha nu eftersom att det skulle stanna och byta lok sedan åka igen. Stressad som jag var klev jag av och höll tummarna på att min pappa skulle hinna dit i tid. Som tur var så tog det väldigt lång tid att byta lok så jag kunde hoppa på tpget igen och fortsätta till Göteborg. När jag väl kommer fram till Göteborg måste jag byta till buss och sedan tåg igen. Jag skulle ha varit framme halv tolv men kom istället fram typ halv fem. Alltså 5 timmar försent och så ska det inte vara egentligen. Hade jag väntat två timmar eller mer så stationen i stockholm hade jag bara behövt byta en gång och även kommit fram tidigare än vad jag kom fram nu. Men det ville väl inte betala ut en sån dyr biljett till mig. Snacka om att jag var en väldigt less tjej när jag kom fram. 
 
Nu sitter jag här hemma och väntar på att tvätten ska bli klar och kollar på en serie som heter Travelers den är as bra. Men jag ska dock sätta mig och kolla på Game of thrones för att jag ligger efter. 
 
// Frida