Go kväll

Hej folket. Vart är sommaren? 
Jag vill ha sol och värme nu. På morgonen nu så vill jag ha långbyxor och tjocktröja och en jacka för att jag tycker det är kallt. Det kan ju ha lite med att jag är ny vaken också men ändå det är inte direkt sommarvärme. Sedan blåser det fruktansvärt mycket och jag tycker väl att det borde iallafall blåsa varmt den här tiden på året men tydligen inte. Nästa vecka blir det sommar dagis för Emanuel och jag kommer ha mycket längre till dagis att gå varje morgon och jag är lat så det känns jätte jobbigt och det kommer inte bli bättre ifall det är kallt. Men jag håller tummarna på att det blir riktig sommarvärme snart. Så man kan få bli lite brun någon gång.
 
Imorgon är jag ledig och ska kolla om jag kan skriva över min lägenhet på min syster. Sedan efter det så ska jag ut och fotografera Malin så det ska bli skoj. Sedan så vet jag inte alls vad som händer. 
 
Igår satt jag flera timmar efter Emanuel somnat och redigerade 30 bilder från midsommar. Det kan hända att jag lägger upp de här sedan jag ska bara kolla runt lite och se fall jag får lägga ut bilderna för personerna som är på dem.