Hemma efter några dagar i skåne!

Jag hade inga planer på att åka hem igår men det blev det ändå. Eftersom att det vart lite strul med jobbet som måste har missuppfattat mig att jag inte var hemma och jag jobbar näst intill hela denna vecka. Det kom väldigt plötsligt och inte nog med att jag har åkt tåg i flera timmar så är jag påväg att bli sjuk så med huvudvärk, feber och nackont har jag suttit på ett tåg med en 4 åring som inte riktigt har velat sitta still. Men det har gått bra ändå jag kunde ju ha haft det ännu värre. Jag har varit iväg ner till skåne i några dagar och det har varit jätte trevligt och jag har haft det super bra. Samma dag som vi åkte ner så åkte Emanuel på ögoninflammation. Men det gick snabbt över. Längtas tillbaka redan. 
 
Jag tror det är några som har saknat mig här uppe. Min syster berättade att hon inte har gosat så mycket med mina katter och det märktes. Så fort jag la mig ner i min säng och kallade på dom kom de fort som bara den. Simba la sig brevid mig och Maja la sig på bröstkorgen som de alltid gör. 

Emanuel sover och jag sitter här och kollar runt lite grann. Har nyss sett klart på Outlander och hoppas verkligen det kommer en till säsong. Nästan alla serier jag kollar på just nu har säsongs uppehåll och det är inge bra för då börjar jag på nya. Sist jag ränkade på hur många jag kollar på så var jag uppe i kanske 33 stycken. :O