Stockholm

Nu sitter jag på tåget och är påväg hem igen från Stockholm. Jag har haft en helt fantastisk helg med otroligt snälla människor och har verkligen fått ny energi. Min midsommar har helt enkelt vara precis som en midsommar ska vara. Jag har fotograferat jätte mycket så jag har de jag gör när jag kommer hem så jag lär slänga upp lite bilder senare. 

Idag så åkte jag och Annika in till Nacka forum och vi gick i affärer och kollade runt lite. Det blev ett par skor och en tröja till mig som för en gång skull inte är svart. Jag köpte även två tjocktröjor till Emanuel eftersom alla han har börjar bli små. Sedan så köpte jag en ny Apple tv dosa eftersom den jag har går inte att trycka uppåt på! Sedan blev det inte så mycket mer än så! Hem igen efter det och packa allt för att nu skulle vi ju åka hem. Annika gav mig en poncho eftersom jag inte hittade någon i affären. Fick låna hennes i helgen och den var så mysig så jag fick en annan av henne.  


Nu sitter jag här och lyssnar på musik och tittar på Emanuel när han sover och vill vara framme snart men det är några timmar kvar!