Arbetsintervju

Hej, nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Iallafall så har det varit ganska mycket på sista tiden. 


Jag blev kallad på en arbetsintervju och jag visste inget om företaget alls. Det var pinsamt att åka dit utan att veta något men när jag kom dit fråga de inget om mina kunskaper eller något annat om vem jag är eller så. Frågor som man brukar få på en arbetsintervju fick jag inte alls. Han frågade om jag kunde jobba heltid och börja på en gång. Jag svarade ja på båda och han förklarade lite om företaget. Sen så sa han hejdå. Jag ba okej, kommer hem och vet fortfarande inte något om företaget. Han bröt på något språk och pratade väldigt otydligt så jag fattade inget. Kändes så ovärt att åka dit. Iallafall ringer de på kvällen och säger att jag kommit vidare till nästa arbetsintervju. Jag åker dit dagen efter och då är vi kanske 11 stycken och han berättar om deras produkt.jag sökte jobbet som kundservice men vi måste tydligen åka ut på 60 visningar och visa upp deras produkt innan vi kan jobba som kundservice. Jag köper att jag behöver lära mig produkten och sedan kanske följa med och se på hur det ser ut. Men nej jag måste ut och visa upp den. Detringer iallafall på kvällen igen och säger att jag blivit utvald. Vi är fem stycken som ska börja på utbildningen. Så på tre dagar ska jag på utbildning och sedan ut och visa upp deras produkt. Jag kände att det var så konstigt. Vi fick ingen information om typ viktiga saker som arbetstider, vart jobbet är. När vi skulle fråga saker behövde vi ta de på våra enskilda samtal med honom. Andra dagen så slutade tre av oss om inte alla gjorde det. Vet bara att jag och två till sa att vi inte kommer mer. Varför jag inte kände att det var något seriöst var för att han sa att han hette "Roger" (skriver bara ett namn nu) på internet står det att det är någon annan som äger företaget men det är ju han så det verkar som han ljuger om sitt namn. Företaget gick back flera hundra tusen förra året och han sa att det expanderar men de verkade mer som om det började från början. Vi skulle få ser hur det såg ut på stället men han var snabb som fan på att stänga en dörr. Så det var bara så skumt så jag ville inte fortsätta där. Men det finns fler jobb och jag vill ju egentligen jobba med något som jag brinner för så jag ska jaga min dröm. 

Något som var väldigt positivt med de där jobbet är att jag fick en kompis som är as trevlig och som jag tycker jag klickade väldigt bra med. 


Idag har jag storstädat lägenheten och flyttat runt lite grejer så nu känns de väldigt mysigt. Tänt ljus och har suttit med min sambo och hans kompis och snackat en massa. Det har varit super trevligt. 

Kristina 👍👍

Amen du är go du :*

Svar: <3
Frida Nygren

Kristina 👍👍

Amen du är go du :*