Fredag:

En toppen dag om jag ska beskriva dagen. Vädret har ju varit på topp. Solen och inga moln på himlen och jätte varmt.
Åkte förbi till bm för att lämna prov för jag har vaknat två nätter rad av att jag har ont så skulle kolla så det inte var något men det visade inget så hon skickade iväg det på odling för att kolla så det inte är urinvägsinfektion. Iallafall efter det så åkte vi till Rusta och Biltema för att kolla ifall det finns spadar så Emanuel kan gräva i sandlådan utanför men det hade ju inte bara spadar tyvärr så vi får kolla på en leksaks affär istället. Hm igen och ut och satte oss i det fina vädret. Emanuel lekte medans jag låg och solade. 

Grannen skrev och frågade om vi ville följa med till hennes kompis som har en kolonistuga och det gjorde vi och barnen lekte med vatten och hoppade. Medans vi mammor satt och pratade i solen. Vi blev bjudna på korv och hamburare. Super gott och äta det i solen.
Jag tror jag har fått lite färg eller jag hoppas verkligen på det eftersom jag är så blek. Jag vet att Emanuel har blivit brun iallafall. Dock har han bränt sig på öronen för dom glömde jag ju smörja in första dagen då det var så soligt.