Emanuel fyller 5 snart!

Jag kan inte fatta att på tisdag fyller han hela fem år. Att han funnits i mitt liv i fem år. Tiden går så himla fort och snart blir han storebror också. Min lilla pojke som inte är liten längre. Måste börja säga stora pojke. Ett år till på dagis sen är det förskola helt sjukt.

Igår så firade vi Emanuel eftersom han fyller år på tisdag och han visste inte om att vi skulle fira han. Han var inne hos grannen och sedan klockan tre när han kom hem så var det massor av folk och han vart jätteglad. Han Fick en stor Iron man, två pussel med Avengers på, en Spindelmannen dräkt, lego med Spindelmannen, jurassic parks t rex och fler mindre dinosaurier. Han fick även en cykel och pengar. Han blev superglad av allt.
När jag frågade han om han var glad över sakerna idag så sa han ja, jag frågade så du är nöjd. Han tittar på mig och ler och säger ja det kan man säga. Han är så söt.

Emanuel har ju inte kunnat ätit mjölprodukter för att han haft mjölkproteinallergi. Men nu har han ätit något med mjölk i typ en veckas tid lite mer varje dag. Igår åt han både mat med grädde och en tårtbit men grädde och han har inte visat på någon reaktion alls och jag håller tummarna på att det fortsätter så. Ska ta upp det med BVC när vi ska dit senare denna månad för att dubbel kolla så att han vuxit ifrån det men han borde ha reagerat på det redan tycker jag.

Lite bilder från igår: