Hemma bäst!

Borta bra men hemma bäst är det inte så det låter hos det flesta. Det var skönt att komma hem och få sova i sin egen säng även fast jag har väldigt svårt att sova nu när magen börjar bli stor och ivägen.
 
 
De här dagarna har varit supermysiga. Grannen har köpt en pool som står utanför oss eftersom vi har solen längre under dagen. Så vi har åkt runt och letat efter vattenslang och kopplingar så vi kunde koppla in den i lägenheten. För först försökte vi fylla upp den med hinkar men det tog sån tid och var rätt jobbigt att springa fram och tillbaka. Men med en slang gick det lättare. Så med en pool och med denna sommarvärme har vi suttit på våran uteplats och solat medans barnen har badat. Vi åt våfflor till lunch och sedan blev det lassange till middag. Grabbarna jobbade så vi passade på att göra det mesta tillsammans. Efter maten så blev det godis och popcorn framför Jumanji och vi hade en myskväll.
 
Nu börjar det bli så varmt det är tur vi har en pool utanför men jag måste fixa en fläkt till sovrummet. Det hjälper inte på morgonen att ha fönstret öppet det blir liksom inte svalt och skönt. Jag drar till Ullared nu på måndag och jag har aldrig varit där så det ska bli super kul. Ska kolla om jag hittar någon fläkt så man kan sova utan att typ svettas ihjäl.
 
 
 
 
 
Landskrona - Skåne - mat - pool - sommar - värme