Lördag: Uppsala.

Idag så vaknade Emanuel klockan sju även fast han är uppe mycket längre på kvällarna nu när det är typ sommar och inge dagis. Det var ju bara att kliva upp eftersom han väckte ju upp både mamma och Julia. 

Ner på stan idag igen för att moder skulle kolla på skor. Jag hittade ett par skor till mig som var snygg men tyckte dock inte de var värd pengarna tyvärr. Men mamma köpte ett par rosa söta sommarskor. Efter det så blev det lunch på burger king. Mätta och belåtna gick vi vidare till leksaksaffären så Emanuel skulle bli lite mer nöjd att inte gå bara i affärer med kläder eller skor. Där köpte han en spindelmannen leksak för sina egna pengar. Sedan gick vi vidare hem till mamma och bara tog det lungt och myste på balkongen med jordgubbar och melon. 

Nu är det en ny vecka för bebis i magen och jag tycker den börjar bli stor och ivägen. Allt känns jobbigt just nu att göra och folk tjatar och säger att man ska njuta av graviditeten men det är inte så lätt hela tiden. Jag blir så trött efter halva dagen så idag fick lägga mig en stund efter vi varit på stan och jag somnade. Har ingen aning om hur länge jag sov men det var riktigt skönt. Sedan allt man äter så får jag typ halsbränna och det är inte roligt kan jag ju säga. Nu gick vi in i vecka 34 (33+0) så nu är det 48 dagar kvar.
 
Efter att jag kommit upp ur sängen då jag somnade mitt  på dagen så gjorde vi oss i ordning för att gå ner och äta middag på en fin resturang. Det som är så bra med mammas lägenhet är att hon bor mitt i stan och resturangen är i samma byggnad. Så jag slipper gå så långt för att göra olika saker här. Det passar bra nu när jag är gravid. Jag tog en plankstek och Emanuel hade kycklingspett med pommes och mamma och Julia tog något annat. Riktigt gott dock lite tråkigt att jag får halsbränna och det förstör lite. 
 
Nu sitter vi här på balkongen och äter jordgubbar och popcorn i solnedgången. Riktigt mysigt så nu ska vi bara sitta här och njuta av kvällen innan man ska hoppa i säng. Det är sista kvällen Julia är här hon åker hem imorgon det är ju tråkigt. Men det har varit väldigt trevligt och mysigt att träffa henne. Både jag och Emanuel har saknat henne. Så i morgon så får vi vinka av henne på tåget. 

 
 
 
 
 
 
 
Uppsala - familj - gravid - halsbränna - mat - resturang - vecka 34