Måndag: TUL och Kalas!


Jag har fått superont i mitt öra efter vi varit på Lalandia så jag hoppas att det inte är öroninflammation för jag känner inte för att få ännu mer ont. När jag skulle snyta mig var jag nära på att börja gråta för det gjorde så ont. Jag försökte sova ut även fast jag dragit på mig världens förkylning men det gick inte så bra. Men dagen rullade ju på ändå. Jag hade ju bokat in att vi skulle på TUL (Tillväxtultraljud).

Vid halv ett något sånt så åkte vi till Lund och mötte upp Felicia som fyllde år som skulle passa Emanuel medans vi gick på vårat tillväxtultraljud. Väl där inne så träffade vi en äldre tjej som gjorde undersökningen och det visade en normalstor pojke. Låg lite högre upp än normal sträcket men inget som gick över det normala. Han väger just nu ca 2100 gram och beräknas väga ungefär 3800 gram vid vecka 40 så jag hoppas jag inte gå längre än de! Allt såg bra ut och han växer.

 
 

Efter det så åkte vi hem och sambon åkte på jobb och hans föräldrar plockade upp mig och vi åkte hem till Felicia och grattade henne för det var ju hennes födelsedag. Där blev vi bjudna på glass med grädde och frukt och det är ju alltid gott!

Men grattis igen Felicia på din dag och hoppas du hade en fantastisk dag! <3

 

 
 
TUL - grattis - gravid - kalas - tillväxtultraljud - vecka 33