Uppsala

När jag var liten så flyttade vi till Uppsala och i slutet av fyran så flyttade vi upp till kramfors igen. Att komm hit och gå runt på stan och sedan iväg till min gamla skola och kolla och utanför lägenheten vi bodde gav mig verkligen nostalgi känslor. Vi alla barn som bodde i de kvarteret umgicks och lekte. Det där speciella trädet som vi klättrade i och använde som stället vi stod och räknade när alla gömde sig när vi lekte kurra gömma! Ååh vad jag saknar att vara liten ibland. Lite roligt att grannen vi hade bor fortfarande kvar. Buggy kallas han, jag minns att han hade en gäddhuvud hängandes utanför sin uteplats! När vi gick förbi där då hejade vi på han för han stod på uteplatsen och grillade. Han kände igen oss även fast jag inte sett han på kanske 13-15 år. Helt sjukt att det gått så lång tid.

Så mycket som vi lekte ute och hade så roligt jag undrar om barnen i dagens samhälle leker lika mycket och klättrar i träd eller om de är mer data och tv som gäller? 

Visst kollade jag på tv också. Varje morgon innan skolan kollade jag på Zorro otecknad på trean. Sen på Cartoon som nästan alltid var på danska. Konstigt att jag förstod vad dom sa då men inte nu! 🤣
 
Igår kollade vi iallafall i affärer och sedan köpte vi glass på stan och hade det gott. Hem till mamma igen och äta lite middag och sedan tog jag och Julia en promenad förbi skolan. Sedan hem till lägenheten igen och bara ta det lungt. 

Jag hade ganska ont i magen igår kväll och tog en alvedon och försökte sova bort det. Men de satt kvar när jag vaknade, men nu verkar det ha släppt lite. Jag är ju lite nervös att det ska starta nu när sambon är hemma. Men det tror jag inte att det kommer hända! 

Nu ska vi ta och fixa oss och sedan beger vi oss säkert ner till stan igen. 

(null)

(null)

(null)

 
Uppsala - frukost - nostalgi - shopping - syster