Vecka 35!

Idag går jag in i vecka 35 (34+0) exakt samma vecka som Emanuel kom till världen i så jag har klarat mig längre denna graviditiet. Ska bli så kul att se hur långt jag kommer gå denna gång. Nu på måndag är det ullared så då vill jag inte att det ska starta sedan har jag tre dagar till med inbokade saker så då får det inte heller starta. Med min tur kommer det starta när det är något som jag verkligen vill göra som gör att jag kommer behöva skita i de. 
 
Det känns dock som att jag kommer vara gravid för alltid. Jag är så otroligt less på att vara gravid. Visst är det mysigt med sparkar när dom inte gör ont. Men denna halsbränna och ont i ryggen. Jag vill inte vara gravid så mycket mer. Sen ska vi ju inte ens prata om alla hormoner som spökar. 
 
Nu är jag som sagt i vecka 35 och det är 41 dagar kvar och jag har passerat 85,4% av graviditeten. 239 av 280 dagar. Han väger ca 2,56 kg och är ca 44 cm av den informationen som står i appen. 
 
Jag fick ju reda på ganska tidigt att jag var gravid och jag är så avis på de som får reda på det mycket senare som liksom bara då blir det en kortare graviditet typ. Det känns som att det tar så lång tid ändå tycker jag att det har gått fort. Det är sjukt konstigt känsla måste jag ju säga. Sen alla som jag ser blir gravid eller är gravid som lägger upp att det har längre kvar det är så skönt. Att veta att där har jag redan varit och jag är snart i mål. Medans de har långt kvar. Vet inte varför men det känns skönt. Sen de som är längre gången än mig blir jag ju avis på istället. 
 
 
( Ja jag har kalsonger men det är så skönt ) 
 
 
bebis - bf 6 juli - gravid - mage - vecka 35