Massage

Nu när jag var upp till stockholm och spenderade min tid med min pappa och hans familj så testade jag på massage. Jag har aldrig testat massage hos en riktigt massör någon gång. 

Annika passade barnen och hon släppte av mig på ett spa som heter Njuta spa som ligger i Nacka i Stockholm. När jag kom in dit blev jag faktiskt nervös först för jag vet inte hur man ska vara som. Fick sätta mig ner och vänta lite för jag var lite tidig och där bjöd det på vatten eller te till lugn musik. Jag satt inte många minuter men jag hann att tänka väldigt mycket. Jag funderade på om jag ens kommer attt kunna slappna av och om jag ska vara tyst i hela 55 minuter och bara ligga still. Hur ska de gå? Jag och ligga till och tyst är inte bästa vänner om man säger så jag är ganska rastlös av mig men jag älskar ju massage så jag hoppades att det skulle blir bra. 

Jag tyckte det var super skönt och hon som tog hand om mig och gav mig massage var super trevlig. Vi små snackade lite grann under tiden och det gjorde det lättare för mig att kunna slappna av för annars hade jag bara tyckt det var lite konstigt. Jag blev super bra bemött och jag rekomderar dom om ni också vill gå på spa och få massage. Jag kommer verkligen vilja gå dit igen.