OMG!! Varnar för bilderna redan här!

Kolla inte på bilderna :
Om du är känslig
Om du äter och inte tål att se äckliga saker
Om du knappt klarar av att se spindlar
Om du inte kan se sår/blod
 
Jag har suttit och väntat  på att mitt lilla mikroskop ska komma fram. Eftersom att jag beställde det från wish så tar det extra lång tid pluss att jag hade ju ingen aning om det skulle komma alls eller om det ens skulle fungera. Idag så låg den i brevlådan! 
 
 
Jag är iallafall helt klart nöjd med köpet och den fungerar precis som den ska än så länge. 
Den kan zooma som högst 1600X och man kan verkligen se så mycket som inte ögat kan se. Riktigt häftigt och jag är ju en av dom knäppa mäniskorna som älskar typ klämma finnar och pormaskar och typ dra av skin från ryggen om man bränt sig. Varför jag gillar det, det vet jag inte men det är något som gör att de bara känns bra. De som är som jag kommer förstå mig men de som inte gillar det kommer nog inte förstå. 

Det första jag kollade på var min egen hud och jag tycker att jag har helt okej hud och jag är inte torr eller så men någon pormask har jag ju så det var det första jag kollade med den. Sedan kollade jag i min navel och där var jag faktiskt ren det trodde jag inte. Efter det så kom Kim in till mig och berättade att hon hade hittat ett spindelbo av massor av ägg. Så vi gick in till henne och kollade på äggen med mikroskopet och vi såg hur det rörde sig där inne och det var så sjukt vidrigt men det var intressant att se. Sedan kollade vi även på andra spindlar. Har kollat på saker under naglarna och det är verkligen inte mysigt där under måste jag ju säga och just nu har jag typ inge naglar för jag biter på dom men efter det här vet jag inte om jag kommer göra det mer. 

Eftersom ja biter på naglar och nagelband så har jag ett sår på fingret som jag kollade på. 
 
 
nu kommer närbilden : 
 
 
 
Flera närbilder på saker som jag kollade på: 
 
(Under nageln)
 
(Min hud) 
 
(Spindel, ögon och mun)
 
(ögonfransar)
 
(torrhud på hälen)
 
(pormaskar)
 
 
 
mikroskop