Tripp till Uppsala..

I söndags så åkte vi till Uppsala för att hälsa på min mamma och även för att hämta min nya Kamera. Så klockan halv åtta ungefär gick tåget från Lund och vi var framme vid ett. Resan upp gick jätte bra. Emanuel började få hosta på natten innan vi åkte men inge mer än så. När vi kommer fram så äter vi lunch och sedan går vi hem till mamma för att ta det lungt resten av dagen. Emanuel klagar på att han fryser och jag känner ju att han är varm. Så när jag kollar feber så är den uppe på 39,6 grader och jag har ingen alvedon med mig till honom. Så mamma fick pysa iväg till ett apotek som var öppet som tur var en söndag. 

Mamma fick mig att börja kolla på en ny serie dock fanns det bara åtta avsnitt se de kollade jag klart på eftersom jag satt vaken till halv ett och väntade på Julia som skulle komma med tåget eftersom hon hade varit i Kramfors och hälsat på. Hon haade med sig min nya kamera som jag köpt av en kompis i Kramfors. Så otroligt tacksam att jag fick köpa den så nu har jag en Nikon D7100 och två sigma objektiv. Jag känner mig så peppad inför sommaren och att fotografera. 
 
Idag så spenderade vi hela dagen inomhus för att Emanuel är lite sjuk. Idag har han inge feber så det är ju bra. Nu har han bara ont i i halsen så imorgon hoppas jag på att det är bättre så vi kan ta en promenad ner till stan. Jag har försökt att fotografera lite grann också men det har inte vait det lättaste med två barn en som är super rastlös och en annan som vill ha uppmärksamhet hela tiden. Sedan bor mamma i en etta så det blev som det blev. 
 
Nu sitter jag i soffan och kollar på serier och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet! 

( Lite bilder från idag)